FÖRETAGET

Adigi Reklam & Tryck A.R.T
Grafisk fullservice- och produktionsbyrå i Sundbyberg.

Med lång och bred erfarenhet inom den grafiska branschen, arbetar vi idag från layout och design till slutproduktionen av trycksaker, mässmaterial eller digitala medier.

Vi servar stora som små företag, organisationer, föreningar och privatpersoner, med olika grafiska lösningar för alla tillfällen. Vår styrka är att vi jobbar nära kunden och löser de problem och önskemål som våra kunder har.

Det ställer stora krav på kvalitét och medför att vi hela tiden utvecklar vår maskinpark, produkter och samarbetet med våra leverantörer och samarbetspartners.

Företaget har varit verksamt i olika sammansättningar sedan 1984. Under dessa år har det hänt mycket inom tekniken. Från montagebord till digitalisering, samt att tryckmetoderna har utvecklats så att vi kan serva dig som kund från en dag till en annan.

Viktigt för oss
Det är nöjda kunder. Det finns även andra aspekter som är viktiga när du kommer som uppdragsgivare till oss. Många av våra kunder är kollegor i branschen, reklambyråer, leverantörer, kommuner, politiska partier, små till stora företag. Vi hanterar alla våra jobb med stor diskretion för att informationen inte ska hamna i fel händer. Vi kontaktar aldrig våra kunders kunder. All kommunikation går via våra uppdragsgivare.

Tryckt med förtroende - är vårt motto!

Välkommen till Adigi Reklam & Tryck A.R.T.

Vi är medlemmar i

Företagarna Sundbyberg - Ekerö

Vi är medlemmar i Företagarna Sundbyberg och har ett stort engagemang för företagandet i kommunen.
företagarna Sundbyberg

Sundbybergs stadskärneförening

Sundbybergs centrumförening arbetar med utveckling och marknadsföring av Sundbybergscentrum. Vi är medlem i föreningen, men arbetar även med att ta fram marknadsmaterial till föreningen som marknadsförs under varumärket Sundbyberg Centrum.
www.sundbybergcentrum.se